Trammelant in Spanje

In ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten.

Robbie Reuzel (Martin van Waardenberg) die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van zijn vriendelijke buurvrouw (Janny van der Heijden). Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Cast: Robert ten Brink, Martin van Waardenberg, Janny van der Heijden, Roy Donders, Chris Tates, Party Piet Pablo, Wes Mutsaars, Joshua Albano, Giovanni Camianita, Sara Robben, Stef de Reuver, Justin Zwagerman, Noah Ganahl en nog veel meer!

Binnenkort worden nieuwe gastrollen in “De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond” onthuld.

Cast:

– Robert ten Brink
– Martin van Waardenberg
– Janny van der Heijden
– Roy Donders
– Eva Jinek
– Chris Tates
– Party Piet Pablo
– Wes Mutsaars
– Joshua Albano
– Giovanni Camianita
– Sara Robben
– Stef de Reuver
– Justin Zwagerman
– Noah Ganahl

Crew:

Regie: Lucio Messercola

DOP: Goof de Koning

Scenario: Trui van de Brug

Genre:  Familie
Filmlengte:  binnenkort
Land:  Nederland
Nederlandse première: 30 september 2023

Vorige films