Marco Marsepein en Chico Choco’s Koekjes Avontuur

Marco Marsepein en Chico Choco’s Koekjes Avontuur

Nieuwe Sinterklaasfilm bioscoop
Marco Marsepein met pepernoten van Sinterklaasfilm
pepernoten

In het Sinterklaaskasteel was het een drukke dag vol voorbereidingen voor het grote feest. De pieten waren bezig met hun taken en de geur van heerlijke lekkernijen vulde de lucht. Marco Marsepein, de chefkok van het kasteel, was druk bezig met het bereiden van allerlei lekkernijen zoals pepernoten, speculaas en tiramisu. Maar vandaag had hij een speciale taak voor Chico Choco, het jongste en avontuurlijkste pietje van allemaal.

“Chico,” zei Marco Marsepein met een glimlach, “ik heb je hulp nodig bij een bijzonder koekjes avontuur. “We gaan een nieuw soort koekjes maken en ik zou het geweldig vinden als jij me helpt.”

Chico Choco’s ogen glommen van opwinding. “Oh, dat klinkt leuk! Wat moet ik doen?”

Marco Marsepein legde een groot receptenboek op de tafel en wees naar een bladzijde met een afbeelding van kleurrijke koekjes. “We gaan koekjes maken in de vorm van sterren, harten en zelfs dino’s! Maar ik heb een speciaal ingrediënt nodig dat we nog nooit eerder hebben gebruikt.”

“Wat is dat voor ingrediënt?” vroeg Chico nieuwsgierig.

Marco pakte een klein potje met een mysterieuze poeder uit een kast en zei: “Dit is het geheim van de koekjes.” ” Het maakt ze extra knapperig en smaakvol, maar je moet het voorzichtig gebruiken.”

Samen gingen Marco en Chico aan de slag. Chico hielp met het meten van de ingrediënten, het mixen van het deeg en het uitrollen van de koekjesvormpjes. Alles verliep vlot totdat Chico per ongeluk een beetje van het mysterieuze poeder over de vloer strooide. Hij keek bezorgd naar Marco.

“Oh nee, ik heb per ongeluk poeder op de vloer laten vallen!” ” Wat moeten we doen?”

Marco lachte geruststellend. “Maak je geen zorgen, Chico.” We kunnen het opruimen en gewoon doorgaan. We hebben nog genoeg poeder voor de koekjes.”

Toen het deeg klaar was en de koekjes in de oven stonden, besloten Marco en Chico even pauze te nemen. Terwijl ze naar de oven keken, vertelde Marco verhalen over zijn kookervaring en leerde Chico hoe hij de juiste hoeveelheden ingrediënten kon afmeten.

Na een tijdje ging de ovenbel af en de koekjes waren klaar. Marco en Chico openden de oven en haalden de koekjes eruit. Ze zagen er prachtig uit – perfect goudbruin en met een heerlijke geur.

“Ze zien er fantastisch uit!” zei Chico enthousiast. “Kunnen we ze meteen aan Sinterklaas laten zien?”

“Zeker weten!” zei Marco. “Laten we ze snel in een mooie doos stoppen en naar Sinterklaas brengen.”

Toen Sinterklaas de koekjes proefde, was hij erg onder de indruk. “Wat een heerlijke koekjes! Ze zijn echt speciaal. “Goed gedaan, Marco en Chico!”

Chico straalde van trots. “Dank u, Sinterklaas!” ” Het was een leuk avontuur om deze koekjes te maken.”

En zo eindigde de dag met een smakelijk succes. Marco Marsepein en Chico Choco hadden niet alleen heerlijke koekjes gebakken, maar ook een onvergetelijke ervaring gedeeld. Het kasteel was gevuld met de geur van verse koekjes en het gevoel van teamwork.

De Grote Sinterklaasfilm Stampij in de bakkerij

Vergeet niet dat de leukste Sinterklaasfilm van 2024 vanaf 2 oktober te zien is in de bioscoop: De Grote Sinterklaasfilm: Stampij in de Bakkerij. Mis het niet!”

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Films