De Grote Sinterklaasfilm met Martien Meiland

Sinterklaasfilm met Martien Meiland

Stampij in de Bakkerij

Martien Meiland speelt een hoofdrol in De Grote Sinterklaasfilm van 2024 als zijn tweelingbroer Jean Claude.

Als je aan Sinterklaas denkt, dan denk je aan gezelligheid, pepernoten, cadeautjes en… films die de magie van dit oer-Hollandse feest tot leven brengen. Maar dit jaar heeft de Sinterklaasfilm een bijzonder tintje: niemand minder dan Martien Meiland speelt mee!

Martien Meiland, bekend van zijn flamboyante en altijd gezellige persoonlijkheid, neemt in deze film de rol aan van een excentrieke kasteelheer Jean-Claude die onverwacht bezoek krijgt van Sinterklaas en zijn Pieten. Zijn aanstekelijke “Wijnen, wijnen, wijnen!” maakt plaats voor “Pepernoten, pepernoten, pepernoten!” en zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten waar jong en oud om zullen schateren.

Bekijk de Grote Sinterklaasfilm met Martien Meiland

De nieuwste editie draait om de zoektocht naar een gestolen kruidnotenrecept. Hierdoor ontstaan er grappige en spannende situaties die zowel kinderen als hun ouders aanspreken.

Waarom je deze film niet mag missen

Naast het grappige verhaal en de prachtige decors, is het vooral de combinatie van Martien Meiland en de warme Sinterklaassfeer die deze film zo bijzonder maakt. Martien’s enthousiaste manier van doen brengt een ongekende energie in de film, en zijn interactie met Sinterklaas en de Pieten levert heel veel grappige momenten op. Of je nu fan bent van Martien Meiland of gewoon op zoek bent naar een gezellige Sinterklaasfilm om met het hele gezin van te genieten, deze film biedt vermaak voor iedereen.

Een perfecte film voor de herfstvakantie

De Sinterklaasperiode draait om samen zijn, gezelligheid en plezier en dat is precies wat deze film uitstraalt. Terwijl de kinderen vol spanning uitkijken naar de komst van de Sint en de cadeautjes, kunnen volwassenen genieten van de humor en de knipoogjes die door de film heen verweven zitten. Of je nu thuis op de bank zit met een warme chocolademelk of samen met de kinderen naar de bioscoop gaat, de Sinterklaasfilm met Martien Meiland is dé film die je in 2024 gezien moet hebben.

Dus trek je beste Sinterklaaspak aan, zet je schoentje klaar en laat je meevoeren in dit vrolijke avontuur vol verrassingen, humor en een flinke dosis “Wijnen!” van Martien zelf. Een film om naar uit te kijken en eentje die de feestelijke sfeer nog extra versterkt. Veel kijkplezier!

 

De Grote Sinterklaasfilm met Martien Meiland is nu te zien in alle Pathé bioscopen, maar ook bij Kinepolis en Vue. Of bekijk alle Sinterklaasfilms met Martien Meiland op Pathé Thuis.

 

Sinterklaasfilm 2024