Bennie en het Verdwenen Pakketje

Misschien vind je dit ook leuk:

Het was een drukke middag in het kasteel van Sinterklaas. Bennie TaaiTaai had online een speciaal ingrediënt besteld voor Marco Marsepein, om te kijken of dit de kruidnoten nog lekkerder zou maken.

Bennie wachtte ongeduldig bij de voordeur. “Het pakketje zou vandaag moeten aankomen,” mompelde hij. Terwijl hij wachtte, sloop Willem Wortel, de uitvinder van het kasteel, voorbij. Willem had altijd nieuwe ideeën voor machines en apparaten om het werk van de pieten makkelijker te maken.

Plotseling hoorde Bennie de bel gaan. Hij rende naar de deur en opende die enthousiast, maar het pakketje was nergens te bekennen. “Waar is mijn pakketje?” vroeg Bennie zich hardop af. Hij begon te zoeken door het kasteel.

Ondertussen was Willem Wortel in zijn werkplaats druk bezig. Hij had net een nieuw pakketje ontvangen en was het al aan het uitpakken. “Hmm, interessant spul,” zei Willem tegen zichzelf terwijl hij de inhoud bekeek. Hij dacht dat het materialen waren voor zijn nieuwe uitvinding, de ‘Super Sinterklaas Slinger Machine’, die alle versieringen in een mum van tijd zou ophangen.

Bennie liep langs de werkplaats van Willem en zag het lege pakketje op de grond liggen. “Willem!” ” Dat is mijn pakketje!” riep hij. Willem keek op en begreep meteen dat hij een fout had gemaakt.

“Oh nee, Bennie, ik dacht dat het voor mijn nieuwe machine was,” zei Willem verontschuldigend. “Ik heb het al gebruikt!”

Bennie keek naar de machine die Willem aan het bouwen was. De Super Sinterklaas Slinger Machine zag er indrukwekkend uit, maar het was duidelijk dat het speciale ingrediënt van Bennie erin verwerkt was. “Wat moeten we nu doen?” vroeg Bennie teleurgesteld.

Willem dacht even na en kreeg toen een idee. “Laten we de machine testen!” ” Misschien kunnen we er iets bijzonders van maken dat het feest nog beter maakt.”

Samen schakelden ze de machine in. Tot hun verrassing begon de machine niet alleen versieringen op te hangen, maar verspreidde ook een heerlijke geur van pepernoten door het kasteel. De pieten stopten met hun werk en kwamen nieuwsgierig kijken.

“Wat een geweldige machine!” zei Party Piet Pablo enthousiast. “Het ruikt heerlijk!”

Sinterklaas kwam ook kijken en glimlachte breed. “Willem, Bennie, jullie hebben iets bijzonders gemaakt. Deze machine maakt het kasteel nog feestelijker en gezelliger.”

Bennie voelde zich trots. Ondanks de verwarring had Willem een geweldige uitvinding gedaan die het feest nog mooier maakte. “Dank je, Willem.” ” Dit is beter dan ik had kunnen voorstellen.”

Willem glimlachte terug. “Graag gedaan, Bennie.” ” Soms gebeuren de beste dingen per ongeluk.”

En zo eindigde weer een spannende dag in het kasteel van Sinterklaas, met een lach op ieders gezicht en een warme, feestelijke sfeer die het hele kasteel vulde.

De Grote Sinterklaasfilm Stampij in de bakkerij

Vergeet niet dat de leukste Sinterklaasfilm van 2024 vanaf 2 oktober te zien is in de bioscoop: De Grote Sinterklaasfilm: Stampij in de Bakkerij. Mis het niet!”