Nieuwe Sinterklaasfilm in de bioscoop

Sinterklaas uit De Grote Sinterklaasfilm

De nieuwe Sinterklaasfilm in 2024: Stampij in de Bakkerij nu in de bioscoop!

Het is weer zover! De Grote Sinterklaasfilm 2024 brengt ons dit jaar een bijzonder avontuur: Stampij in de Bakkerij! Deze gezellige familiefilm zit boordevol humor, spanning en, natuurlijk, heerlijke kruidnoten. Marco Marsepein, de meesterbakker van het Sinterklaasfeest, staat voor zijn grootste uitdaging ooit wanneer zijn geheime pepernotenrecept wordt gestolen. Zonder dit recept dreigt het Sinterklaasfeest in gevaar te komen!

Bakkers uit het hele land doen mee aan de Grote Kruidnoten Bakwedstrijd, maar er ontstaat een flinke kliederboel wanneer de sluwe Bartus Bakker en zijn vader vals spelen. Terwijl de bakkers in de keuken knoeien, komen Party Piet Pablo, Chico Choco en de rest van de vrolijke Pieten in actie om het feest te redden. Maar zal het ze lukken om de bakkersstrijd te sussen en het verloren recept terug te vinden voor pakjesavond?

Met een sterrencast, waaronder Robert ten Brink, Martien Meiland en Gerard Joling wordt deze film gegarandeerd een hit voor jong en oud. Of het nu buiten sneeuwt of niet, de gezellige Sinterklaassfeer en de vrolijke chaos in de bakkerij zorgen dat je nog meer zin krijgt in het Sinterklaasfeest.

Kom snel naar bios voor de nieuwe Sinterklaasfilm

Maar dat is nog niet alles! Deze film zit boordevol verrassingen, hilarische momenten en hartverwarmende scènes, perfect voor het hele gezin. De kleurrijke decors, de grappige streken van de Pieten en de heerlijke geur van versgebakken pepernoten maken De Grote Sinterklaasfilm 2024 tot een absolute aanrader voor de feestdagen.

Nu te zien in bioscopen door het hele land! Dus trek je warme jas aan, neem je familie en vrienden mee en geniet samen van dit knotsgekke avontuur vol gezelligheid.