Cast

cast sinterklaasfilm

Sinterklaasfilm met een cast om van te smullen.

De Grote Sinterklaasfilm is mede dankzij de geweldige cast ook in 2024 weer een magische en spannende belevenis voor jong en oud. Van ervaren acteurs tot geliefde televisiepersoonlijkheden en populaire entertainers: iedereen brengt zijn unieke charme en talent naar het scherm.

Maak de gezellige dagen rondom Sinterklaas nog leuker met een bezoekje aan een Pathé, Vue of Kinepolis bioscoop in de buurt. ‘Stampij in de bakkerij’ is dé film die je niet wilt missen in deze feestelijke tijd. 

 

Bekijk de sterrencast van 2024:

Robert ten Brink – De wijze Sinterklaas

Wie anders dan Robert ten Brink, bekend om zijn warme stem en vaderlijke uitstraling, zou de rol van Sinterklaas op zich kunnen nemen? Hij is de perfecte belichaming van de goedheiligman die ieder kind gelukkig wil maken.

Chris Tates – Hugo Hogepief

Chris Tates, een geliefde acteur, speelt dit jaar de Hoofdpiet. Zijn strikte, maar rechtvaardige karakter zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt tijdens het Sinterklaasfeest. Chris brengt met zijn ervaring de nodige autoriteit en humor naar de rol.

Martien Meiland – De flamboyante kasteelheer

Martien Meiland steelt de show als de kleurrijke en altijd verrassende kasteelheer Jean Claude. Zijn aanstekelijke enthousiasme en onvergetelijke uitspraken zullen ongetwijfeld voor veel hilariteit zorgen in de film. Zijn rol is dé komische noot waar iedereen naar uitkijkt.

Gerard Joling – Receptionist en titelsong

Gerard Joling brengt zijn muzikale talent mee naar het Grote Sinterklaasavontuur. Als Zingende Piet weet hij elke scène op te fleuren met zijn opzwepende liedjes. Een vrolijke toevoeging die de feestvreugde compleet maakt!

Ron Boszhard – Pa Bakker

Kevinski – Bartus Bakker

Giovanni Caminita – Marco Marsepein

Met Giovanni Caminita in de keuken is er geen gebrek aan heerlijke lekkernijen. Als Marco Marsepein zorgt hij ervoor dat iedereen kan genieten van de lekkerste pepernoten en ander snoepgoed.

Party Piet Pablo – Het feest begint pas echt met hem!

Als Party Piet Pablo weet iedereen dat het tijd is voor een knallend feest! Zijn muziek en energie maken van elke scène een feestje waar je u tegen zegt. De kinderen kunnen niet stil blijven zitten met Pablo in de buurt.

Sara Robben – Kim Kado

Noah Ganahl – Chico Choco

Joshua Albano – Bennie Taaitaai

Stef de Reuver – Willem Wortel

Djamila – Sonja Speurneus

YouTube-ster Djamila voegt een eigentijdse flair toe als Sonja Speurneus. Met haar camera legt ze alles vast wat er achter de schermen gebeurt, en zorgt ze voor hilarische updates over de avonturen van Sinterklaas en de Pieten.

Viktor Brand – Brandweerman

Maxime & Sophie – presentatrices

Beau van Erven Dorens – Presentator

Johnny de Mol – Burgemeester

Alberto Stegeman – Jurylid van Buffelen

Rob Geus – Jurylid

Royce de Vries – Hotelgast

Roy van Iersel – Gerda Dietrich

Elly de Graaf – Schoonmaakster

Lisanne Dijkstra – Kandidaat

Kortom, de cast van De Grote Sinterklaasfilm 2024 brengt een uniek ensemble van talenten samen om een onvergetelijke en magische filmervaring neer te zetten!

Sinterklaasfilm 2024